Friday, September 24, 2010

BILA LELAKI BERMULUT PUAKA


Current mood:  angry
bila masa lelaki bermulut PUAKA?
bila......

1) tak dapat ape yang dorang nak
    contohnye...
    time nak ngorat awek yang lalu lalang depan dorang
    "hai kak long! sorang ke?"
     bila si awek tue buat bodow je, lelaki akan cakap camnie,
     "elehhhh!!  prasan cun laa tue!! ingat aku lapar sgt ngn ko ke??"
     "assalamualaikum, tak jowab dosa, jawab gatal"
      bodow tak? jawab salam kan WAJIB!

2) bila dorang start mengutok pompoan
    serius cakap, mulut lelaki mmg PUAKA bila dorang mengumpat + mengutok pompoan
    contohnye...
    "weh mat!! ko tgk awek si abu tue cam dah barai je.."
     PUAKA tak mulut??

3) bila dorang cuba lagakan membe2
    contohnya...
    "wehh, aku tgk mat tue cam nak adjust awek ko je.."

4) bila dorang nak balik kat ex girlfriend dorang tapi ex gf die tak layan
    "elehh!! stakat pompoan cam ko, ape laa sangat!"
     laa.. dah taw camtue, yang korang nak adjust balik pahal plak??

5) bila dorang ............
    entah laa weh, aku tak taw nak tulis ape lagi.
    sesape yang ada ide tolong add in..
    SEKIAN, WASSALAM...

No comments:

Post a Comment