Tuesday, March 29, 2011

no title -.-'

hari ini,
aku rasa nak cakap benda nie
"people always talk, yet, too little who listened"

Friday, March 25, 2011

J U M A A T

-.-'

Alhamdulillah masih mampu bernafas dan berpijak di bumi Allah

:)

Thursday, March 24, 2011

TERIMA KASIH CIK N, ENCIK W DAN ENCIK S

Assalamualaikum..
Di kesempatan ini, sy ingin merakamkan jutaan terima kasih dan terlalu bersyukur di atas nasihat nasihat serta bimbingan yang anda telah berikan.
Terima kasih cik N kerana membuka mata akan kenikmatan hidup di bumi Allah ini.
Terima kasih encik W kerana memberikan pendapat yg sangat berguna.
Terima kasih encik S kerana melayani kerenah yg kadang kala menjengkelkan ini.
Alhamdulillah. Selagi masih bernafas di bumi Allah, selagi itulah kita akan diberi peluang utk berubah.
Moga ini utk selamanya. InsyaAllah.

Monday, March 21, 2011

please yell at me

i really need it
please yell at me and tell me that i am wrong
please tell me that whatever i do rite now is not okay
please tell me that i am not okay
please tell me that i need to find myself back
please tell me that i am not that strong
please tell me to stop whatever i am doing rite now
please tell me that i need to stop
please tell me that i really need a guide
please tell me that i really need someone with me
please...
i really need it
i lost myself in the middle of nowhere
i need to find it back but i don't know where to start
please...

Thursday, March 17, 2011

Sumpah, aku benci kau!

Aku benci kau. Mulut kau, muka kau, anak beranak kau, kereta kau, kain baju kau, suara kau, semua pasal kau, AKU BENCI. Aku tak mintak kau cakap elok elok kat aku. Cukup laa kau berhenti BERMULUT LONGKANG samada depan aku, belakang aku, ataupon di kiri dan kanan aku. Sebab, AKU BETOL BETOL BENCI KAU!

Wednesday, March 9, 2011

NAK NAK NAK!!!!

selepas puas melayari pelbagai laman sesawang
aku akhirnya terjumpa ini barang
ada sesiapa sudi belikan utk aku tak?
nak nak nak!!!!








aku nak all these things
eventhough aku taw aku tak mampu
tolong belikan boleh?
*dgn nada mengedik nie*
;p


xoxo~

ehem ehem

blogger -.-
hehe, hari ini saya ingin berkongsi ADDICTION saya pada tahun 2011
walaupun ADDICTION ini telah lama saya PENDAM
akhirnya saya berjaya keluar dari kepompong masa untuk MELUAHKAN nya disini 
*statement di atas seperti tiada kena mengena*
lantak laa ada kena mengena ke tak
sekarang, sy nak BERKONGSI ADDICTION saya bersama anda di alam maya ini
*cik mawar dah pandai menggunakan ayat yg indah berbunga bunga -.-'*
so, check this out


THE VAMPIRES DIARIES 
OMG!!!

HA, HAMBEK KAU!!
DAMON SALVATORE
I AM SOOOOOO IN LOVE WITH YOU LAAAAA :*





HAAAAAAA
HAMBEK KAUUUUUU
KACAK LAGI BERGAYA KAN?
so, inilah latest addiction aku ;p
hingga berjumpa lagi

xoxo~