Wednesday, April 18, 2012

PERTUNANGAN

Salam readers,

This entry actually supposed to publish like lassssttttttt few months, tpppppppp, kite macam takde masa nak belek all the pictures. Hehehe. Harinie kite nak mood gedik. So, lets bahasakan diri kite together with me!

Kite happy gila bila kwn2 kite nak bertunang tau. Sebab? Kite nak sponsor cupcakes! At least kite ada laa reason kan utk beli cupcakes. :)  *pandai kan kite?* Lepas tue kan, kan, kite blh experiment dengan colours utk letak atas cupcakes tue. Nnt semua org puji, CANTIKKKKK NYAAAAA!!! Kembang kempis laa kite kan? Kan?

So, let share the moments with me :)


  1. Norfatehah @ Atin and Habib Engagement (26 February 2012)


*credit to cakeworm*




Kite kan, suka gila order cupcakes kat Kak Edi. Serious sedap! Pics cupcakes kat atas tue ihsan daripada blog die. Korang blh check out kat sini http://adorablecupcakes.blogspot.com/ . First time aku jumpa blog Kak Edi nie time aku saja selongkar-selongkar website. Last2 jumpa! Serius sedap. Aku mmg suggest laa kalau korang nak beli kat Kak Edi. Dia sangat friendly :) Ehhhhh!!!!!! Kite terguna aku pulak. Sorryyyyy :P

       2.   Maziahtun and Romzie Engagement (10 March 2012)


*credit to cakeworm*



Cupcakes di atas pon repeat order dekat Kak Edi. Best gilaaaa. Since theme Maz is pink grey, so, kite combine kan that striking pink dengan white. Thanks again Kak Edi! 

Well, these two couples, masing2 dah bercinta dari zaman sekolah lagi. Atin and habib, this year is their 6 years together. And as for Maz and Rom, they've been dating for 10 years! Gila kan? Apa-apa pon. kite doakan yg terbaik utk kawan2 kite. Kite happy bila anda, anda dan anda happy :)


till then :)









No comments:

Post a Comment