Monday, April 23, 2012

SAHABAT PLATONIK

Salam readers,

Actually, dah lama sangat nak update entry pasal nie, tapiiiiiiiiii ...... *sila isikan tempat kosong* Dear readers, aku rasa, lepas Nona buat pendedahan tak lama dulu dekat situ pasal sahabat platonik, mesti dah ramai orang tau kan apa itu sahabat platonik? Well, dalam bahasa mudah, sahabat platonik is friendship between girls and guys without any attention to fall for each other. Senang cerita, BFF laa kan? Well, aku ada ramai jugak laa sahabat platonik. Mungkin sebab aku senang kawan dengan those yg berlainan jantina kan? Yes, I take that for answer. Bukan nak kata aku takde kawan perempuan. Ada je. Tapi aku jugak ramai sahabat kategori platonik nie. Nak kenal dengan mereka?

  1. Afiq Zaman Ali Zaman

 
     2. Fariz Affendi Che Hananuri (on my right)

  3. He's the special. Guess who?



Mungkin kerana kebangangngan aku telah menyebabkan aku ada ramai sahabat platonik kot =.='







Siapa pon sahabat-sahabat saya, saya sayang mereka semua!

No comments:

Post a Comment