Wednesday, May 9, 2012

Ibu Ku, Dunia Ku

Salam readers,

Nak share satu benda best pasal bulan May nie dengan semua. Bulan May nie ada Mother's Day, ada Teachers Day and ada Birthday few of my family and friends. Semalam, sebelum pergi kerja, dah menjadi kebiasaan aku utk tengok MHI tiap-tiap pagi. So, time nak siap-siap tue kan, ada laa aku terdengar pasal satu contest anjuran Wanita Hari Ini for Mother's Day nie. So, aku pon survey laa. Hasil yang aku jumpa:

Ini borang peraduan. Korang dikehendaki daftar dulu semua maklumat peribadi korang dekat sini.


Make sure korang baca dulu terms and conditions eh before korang join contest nie.

Nampak tak yang aku bulatkan tue? Itu utk korang upload gambar korang dengan mak/ibu/umi/mama/mummy korang yang looks alike dengan korang

Yang aku bulatkan tue pulak, utk korang cerita pasal Kelakuan Ibu Yang Pertama Korang Tiru. Make sure tak lebih dari 100 patah perkataan okay.

Lepas tue, korang kena click dengan yang aku bulatkan tue.

Last sekali korang tekan je "Submit" tue.  Terus dihantar :)

***Untuk maklumat korang, peraduan nie tamat esok tau, 10 May 2012. So, cepattttttt! Aku dah hantar cerita aku bersama gambar mother and daughter look alike. Ada rezeki, blh laa mencapap dekat Wanita Hari Ini nanti :)

So, inilah gambar yang aku hantar utk peraduan di atas. Doakan aku eh? Eh? :)

Okay, till then. Selamat bertanding! Salam.

xoxo~



No comments:

Post a Comment