Tuesday, May 8, 2012

MOMENTS

Salam readers,

Harinie kte rasa macam nak sentimental + jiwang karat sikit. If you ask me, rindu tak dekat family? Kite akan jawab, TAK! Sebab? Kite kan hari hari skang jumpa family kite. Mana ada rasa rindu rindu. Tengahari je mesti balik makan dengan adik kite kat Kedai Nasi Ayam Yassin *serius nasik ayam dia sedap gilaaaaa* So, mana laa kite nak rindu kan. Dah lama dah tak rasa home sick bagai nie. Dulu time belajar, weekend pon sanggup balik tau. Rindu punya pasal. Kite mungkin tak rindu family kite, tapi kite rindu every moments that we had shared together. Itu paling kite rindu. So, ini semua moments yang kite palinggggggggg rinduuuuuu. Enjoyyyyy!

*everything i did, it is all for you, dear Mummy and Abah*

*cinta hati kite sampai bila bila*

*this is once upon a time :) *

*i wouldn't be here without both of them*

*they're my heart and soul*

*sahabat platonik kite*

*atieku yg sgt pot pet pot pet*

*rinduuuuuuu eminnnn*

*my angles*

*kekasih kite*

*classmates*

*Classmates*

*my angels*

*rindu dia*

*rindu rambut panjang kite dgn budak yg susuk selalu kuar tue :P *

*rindu sangat2 dekat kutieeeeeeeeeeeeeee*
*sosej sedap nie hanya blh didapati di rantau panjang, kelantan*

*mesra mall, dungun*


*Alhamdulillah, mak kite nangis2 tgk kite naik stage time tue*


See, kite memang betol2 rindu all those moments. Kata org, a picture, tells thousands of story. Hidup ini indah :). Appreciates everything and whoever around you. We can be in the same situation once again, but, the first feeling wouldn't be the same. Kan?

Till then.

Salam.

No comments:

Post a Comment