Tuesday, June 12, 2012

AWESOME PRODUCT #1

Salam readers,

Semalam kan kan kan. Aku pergi 99 Speedmart tau. Nak beli roti je asalnya. Tapi kan, aku macam terbeli Softlan Eco Pack yang dalam pek cantik tue gara gara aku terbau sesuatu yang harum sewaktu aku melintasi bahagian sabun bagai tue semua. Jadi, aku ibaratkan pertemuan aku dengan Soflan itu seperti sesuatu yang Awesome gilaaaa! Boleh?

Actually aku memang dah tertarik dengan Softlan Eco Pack yang baru nie since aku tengok iklan kat TV lagi. Budak tue super cute sampai menarik narik aku utk mendapatkannya. Plus, memang berbaloi baloi okay!

Nak tau sebab apa? Meh nak kepoh jap.


  1. Harga yang sangat sangat sangat murah. Which is RM4.60 je okay!
  2. Beli pack 500ml, end up korang dapat 2 liter. Ohsum kan?
  3. Superb wangi! Jimat weh minyak wangi aku.
  4. Ohsum lembut. Rasa nak tido teros lepas pakai baju yang dah ber Softlan nie.
  5. Ada pilihan 3 wangian which is semua harum harum belaka. Ecececeeh!
So, ini lah Softlan Eco Pack yang aku tengah membebel nie:




And, ini pulak video budak superb cute kat iklan tue haaaa.


So korang korang, apa tunggu lagi? Jom ramai ramai start guna Softlan Eco Pack sekarang! **Segment jom kira berapa banyak kata ganda ada?

Selamat mencuba!




No comments:

Post a Comment