Wednesday, June 6, 2012

PERASAN

Dear readers,

Menurut title entry di atas, akan aku ceritakan kejadian yang berlaku semalam ke atas diri ku yang perasan cantik ala ala Heroine Hindustan. Kenapa Hindustan? Sebab malam nie ada cerita Hum Tum kat TV2. Hambek kau! Okay okay, hentikan merepek ini semua. Semalam kan, kan, kite dapat call tau tau. **cuba kira berapa banyak kata ganda dalam ayat diatas?** Paling best kan, si pemanggil berkata begini kepada aku:

Si pemanggil: "Ini Cik Zarith Fateha?"
Si cantik menjawab: "Ya, sy Zarith Fateha"
Si pemanggil: "Cik Zarith, i've been informed that you're a loyal Perodua's customer."
Dalam hati si cantik, "A'aaa, mana tak loyal. Berapa banyak dah duit aku terbang bayar service dorang tue haaa!"
Si cantik menjawab: "Owh. I can say yes"
Si pemanggil: "As a reward from your loyalty, would you like to be shot in our new corporate video?"
Jappppp! Time nie aku sumpah rasa nak pitam. Dalam ramai2 pengguna Perodua, adakah aku antara yang bertuah??? Ouchh! Tampar pipi jap. Okay, ini reality.
Si cantik menjawab: "Owh! When is it?" ***TERUJA GILAAA NOKKK!
Si pemanggil: "It will be shot on 21st  to 23rd. I will get back to you to inform the place and time"
Si cantik menjawab: "Sure, thanks."

Haaaaa. Kau hadeee???? Hahaha. Nanti esok esok, kalau muka aku keluar kat commercial dorang, jangan lupa spot muka aku okay? Gituuu!

Ketemu lagi. :)

No comments:

Post a Comment