Monday, November 26, 2012

BAKAL LANGKAH BENDUL AKU

Yeszaaa. Sesuai dengan title di atas. InsyaAllah jika dengan izin Allah, angah bakal melangkah bendul aku. Hehehe. Mudah mudahan semuanya nnt akan berjalan dengan selamat. Cewahhh. Mcama dia kawen esok je kan. Hahah.

Aku tak kesah adik2 nak langkah bendul aku ke apa. Yang aku tau, aku nak nie:



Tak mahal mana pon. Tiffany & Co je pon. Yg gold eh. Platinum or white gold aku tanak. Nnt tak blh nak gadai. Aku kan mmg jenis yg pk masa depan. So, it's a good investment in future nnt. Heheh. 

Whatever it is, aku kena kuatkan mental dan fizikal bila diaju soalan2 persis wartawan hiburan drpd keluarga dan masyarakat sekeliling nnt. Dengar2, angah nnt nak theme kaler kuning. Hmmm. Dah start kena survey tailor nie. Tukang jahit beads dah ada. :)

Yg penting bila majlis aku nnt, aku nak mcm nie. Boleh tak?





Wehuuuu~ Taste nak gila sampai ke angkasa je kan? Bak kata ain, "kau tue nnt tunggu dato' je dtg pinang kau." Hahaha. Tanak laa. Protocol sgt nnt. Kalau nak abg building sebelah blh? :))

Till then.
xoxo~

No comments:

Post a Comment