Thursday, December 27, 2012

GOODBYE 2012, HELLO 2013

Salam dear readers,

As we all know, only few days lagi tinggal before we officially say Goodbye to 2012 and welcoming 2013 kan? soalan femes org slalu tanya time nak masok new year nie apa?? APAKAH AZAM TAHUN BARU ANDA? tiap2 tahun pon mesti org akan tanya kan. Aku tak penah ada azam tahun baru. boleh kan? bukan tanak berubah menjadi lebih baik pada tahun baru nie. tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, belum bersedia maybe? *every year aku akan bagi jawapan sama*

Well, apa peristiwa menarik yg dah berlaku kat korang sepanjang tahun 2012 nie? meh aku share apa yg aku dah go through along 2012 nie.


  1. berjaya menghadiahkan diri sendiri sebijik kereta yg dibeli dengan titik peluh sendiri :)
  2. celebrating birthday utk tahun ke 2 kat umah with femmies
  3. berpeluang muncul dalam Perodua corporate com :)
  4. lebih byk mengenali jenis manusia
  5. Alhamdulillah, i'm a hijabster now
  6. a better career ahead, Alhamdulillah
  7. pegi konvo MNK. hahaha
  8. a girls day out with FFU and others
  9. my bfffff weds and now she's pregnant :))
  10. my bfffff engagement, weds *i'm getting tua ya'lls*
  11. my adik is getting engage soon, insyaAllah
  12. manage to jadi lebih gemokkkkkk! HAHA
Well, aku tak igt laa all the best thing happened to me all these long. tp, these are few of it. InsyaAllah this upcoming new year brings all the best to all. *nak target gaji tambah lagi 1 kosong kat blakang blh tak?*

Happy New Year all. *i'm getting older and older now.*

p/s: i'm counting days!

No comments:

Post a Comment